Запитване 0892 91 53 61

Сайтът

Екипа ни реализира и интегрира адаптивен (responsive) дизайн, благодарение на което потребителите могат лесно да разглеждат публикациите и обявите в сайта.

Дизайна е съобразен с цветовата гама наложена от уеб сайта, като в допълнение променихме излъчването и усещането, които да са в тон със съвременните тенденции в уеб дизайна.

My Family е едно уютно виртуално местенце, където можете да намирате съветите, които са ви нужни, рецептите, които да ви вдъхновяват. Искаме да споделяме с вас за пътуванията си - както за тези до различни кътчета на света, така и за голямото пътуване в търсене на хармонията и любовта в семейството.

Но ние ви предлагаме също така практичен метод за пестене на време. Предоставяме ви нашата платформа, на която може да обменяте, продавате и отдавате под наем всякакви вещи и услуги. Желанието ни е да създадем място, където връзката между потребителите е много бърза, а използването на активите – по - пълноценно. Това е една възможност да се освободите от ненужните дрехи, играчки, уреди т.н. и да спечелите средства. Тук може да наемете например необходимия ви за седмица инструмент, вместо да го закупите от магазина и отново да спестите. На нашата платформа може да предлагате всякакви легални услуги – например почасово отглеждане на деца, почистване на дома, градинарство и т.н. Всеки потребител трябва да постави оценка от 1 до 10 за качеството на услугата, която е използвал през сайта. Това е гаранция за качество и ориентир за търсещите. Тук ще ви убедим, че времето, прекарано във виртуалния ни магазин може да бъде доходоносно и вълнуващо.

Технологии

100% Съвместимост с всички популярни браузъри

Интеграция на социални мрежи

ВИЖ ПРОЕКТА