Запитване 0895 32 11 92

Изработка на електронен магазин

Процесът започва с опознаването на нашия клиент и това да научим всичко, което можем за проекта, върху който ще работим. След това започваме с UX, UI, структурен план, wire-framingи разни други магии. И тъй като не пишем това за колеги програмисти, ще продължим на нормален разбираем език 

UX означава Потребителски опит (User Experience ), UI – Потребителски интерфейс (User Interface),структурния план е просто скица на размера и позицията на различните елементи в уеб-страницата. Всички процедури, споменати по-горе, са просто стъпки, които предприемаме, за да може Вашия сайт да бъде приятен, удобен и привлекателен за бъдещи посетители. За да бъде лесен за употреба, а информацията в него да се намира за секунди. Цветовете да са приятни, бутоните – леко лъскави (точно толкова, колкото трябва) и всичко да изглежда просто чудесно (всъщност, направо УАУ)!

Така, вече минахме през етапа с дизайна и постигнахме УАУ-резултата . Следва частта, в която правим нещата функционални. Кодиране, програмиране и интегриране на CMS (Система за управление на съдържанието). На кратко – разработката.

Технологии

Платежни инструменти

100% Съвместимост с всички популярни браузъри

Интеграция на социални мрежи